söndag 28 april 2013

Kort om hen-rummet

Tänker inte skriva något långt eftersom jag tycker andra gör det så mycket bättre. Därför tycker jag att alla ska gå in och läsa vad Trollhare skriver.

Ett litet utdrag:

"Jag har blivit utkastad från damtoaletter för att de uppfattat mig som man. Jag har blivit avvisad från herrarnas provrum i klädaffärer för att de uppfattat mig som kvinna. Jag vet att i tjejernas omklädningsrum är jag inte välkommen eftersom jag har helskägg, platt bröstkorg, hårig bringa och mörk röst. De flesta tjejer blir besvärade om någon som de ser som man skulle byta om hos dem, tror jag. Jag vet att i killarnas omklädningsrum riskerar jag att utsättas för transfoba hatbrott, eftersom jag har snippa (om du inte tror att snippfödda transpersoner kan utsättas för hatbrott råder jag dig att se Boys Don’t Cry)."

4 kommentarer:

 1. Jag tycker att det är ganska tragikomiskt att Blondinbellas idé av vad som är "PC gone too far" (= hennes exempel på löjliga överdrivningar) egentligen inte alls är så överdrivna och det är ju faktiskt ditåt vi är på väg - av GODA skäl.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet, det är ganska roligt :)

   Radera
 2. Blondinbella kunde ha väntats agerat lite sjystare inte bara med tanke på att hon själv varit mobbad men också med tanke på vilket inflytande hon har. Min åsikt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det tycker jag också. Men hon är ju inte direkt känd för att ha väldigt genomtänkta uttalanden, tvärtom verkar det lite vara hennes grej att kläcka ur sig riktigt idiotiska saker med jämna mellanrum. Och det fungerar ju säkert, enda gången jag läser hennes blogg är ju när hon gör det :)

   Radera