onsdag 17 april 2013

Välkommen

Jag är en nybliven mor som tänkte starta en blogg om mig själv och mina intresseområden - stereotypiskt, jag vet. Jag tror det har att göra med att alla mammor som sitter hemma med sina bebisar hela dagarna har ett behov av prata med någon som svarar på ett språk man kan förstå, och det fina med en blogg är ju att folk faktiskt kan läsa det man skriver.

Jag tänkte berätta lite om vad jag tänkt skriva om i den här bloggen, men nu har jag ju just börjat blogga så jag kan inte lova någonting. Men just nu rör sig mina funderingar mycket kring föräldraskap och den förändring det nya livet fört med sig. Det känns som att jag har massvis att berätta för den som nu orkar lyssna (eller läsa i det här fallet). Jag studerar folkloristik och cellbiologi (udda kombination, jag vet), är definitivt feminist, äter LCHF med mycket fusk, leker med no poo-konceptet, är synestetiker och har efter 25 år insett att jag har olika stora pupiller. Och jag är mamma till världens härligaste lilla tös.

Välkommen till min värld!

2 kommentarer:

  1. Spännande att du är synestetiker! Gör gärna ett inlägg om hur det kommer i uttryck i din vardag. Jag har hört att Sibelius också var synestetiker, han kopplade ihop färg med musik. I Ainola lär det finnas en grön kakelugn som Sibelius hörde som F-dur. :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag visste inte att Sibelius också var synestetiker, men det är förvånansvärt många kända människor som är det. Jag ska definitivt göra ett inlägg om det :)

      Radera