måndag 17 juni 2013

Operationsdatum!

Jag fick äntligen tag på HYKS jonohoitaja och fick ett operationsdatum. Jag försökte ringa redan förra veckan men fick inget svar (förutom när jag ringde efter klockan 15, då kom jag till ett automatiskt meddelande som sa att man skulle ringa vardagar mellan 9 och 15, så i alla fall visste jag att jag hade rätt nummer). Idag insåg jag att jag inte ringt tillräckligt länge för att ens komma till kön (man måste låta det ringa i evigheter). Som tur behövde jag inte vänta särskilt länge i kön, och jag fick prata med en trevlig sköterska som dessutom kunde svenska.

Ninja ska (som det ser ut nu) opereras tisdagen den 9. juli. Måndagen den 8. ska vi infinna oss på barnsjukhuset, avdelning 4 om jag kommer ihåg rätt. All information skulle skickas hem till oss per post också.

Det känns väldigt skönt att ha ett datum. Man kan planera runt det där ena datumet istället för att halvplanera kring alla möjligheter. Plus att jag fick bekräftat att de inte glömt bort henne. Kanske en irrationell rädsla, men jag har svårt att lita på vårdsystemet.

'
Här har ni ett litet filmklipp på Ninjan, jag testar videofunktionen i min kamera.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar