fredag 12 juli 2013

Dagen efter operationen

Vi har precis kommit från intensiven och Ninja är nu vaken och andas själv. Hon blev borttagen från respiratorn 6-tiden i morse och allt har gått bra. De sa att hon i princip redan skulle kunna flyttas till vårdavdelningen, men eftersom de har plats på intensiven får hon vara där tills imorgon ifall det inte kommer in någon som behöver hennes plats.

Hon verkade ganska nöjd nu när vi var där och låg och sparkade som hon brukar. Jag fick prova amma henne också, men hon ville inte, antagligen för att det var obekvämt med alla slangar och sladdar som var fast i henne. Så jag fick lämna lite mjölk istället så skulle de försöka ge med flaska.

Vi hade egentligen tänkt stiga upp idag klockan 7 och bege oss iväg till första besökstiden som är mellan 8 och 9, men vi försov oss. Kanske inte så konstigt med tanke på hur lite vi sovit de senaste nätterna. De har ganska många besökstider på intensiven, men de uppmuntrar en inte direkt att vara där. Tvärtom tycker de att man ska passa på att vara hemma och sova medan hon ligger där. Och igår när hon var nedsövd var det inte särskilt mycket vits att vara där, men nu när hon är vaken känns det som att det är mera nytta. Men det är ändå inte hemskt mycket man kan göra.

Ninja ligger och sparkar

Lite sömnig fortfarande

1 kommentar:

  1. Lillisen, gullisen, så fint hon sparkar där redan! Härligt att allt har gått så bra!
    Kram, Lotta

    SvaraRadera