lördag 13 juli 2013

Flytt till K4 hjärtavdelning

Idag flyttades Ninja till vårdavdelning K4. Hon ligger nu i ett rum tillsammans med en pytteliten unge som jag tror var i samma rum med henne på intensiven också, och är inatt på övervakning, men sedan borde hon få flytta till ett eget rum och sedan skulle en av oss få övernatta där ifall vi skulle vilja. Får se om jag gör det eller inte. Före vi kom hit tänkte jag att det är självklart att jag vill sova med henne bara jag får, men nu när jag varit här vet jag inte ifall det är någon bra ide. Det blir väldigt tungt att sitta inne på sjukhuset hela tiden och man kan behöva en god natts sömn emellan, och jag har inte lika stor separationsångest längre nu när jag ändå varit borta från henne i två nätter redan.

Hon hade ätit bra från flaskan igår och inatt på intensiven, och så fick jag mata henne med flaska idag. Hon var trött och tog lite tupplurar emellan, men åt ändå allt. De sa att de skulle sätta magslang åt henne ifall hon inte orkar äta, men hon åt ju ändå upp allt så hon kanske slipper det. Sedan har de sprungit och tagit en massa prover på henne hela dagen, två gånger har de kommit från labbet och stuckit henne i fingret medan vi varit här och så har de tagit blodtryck och temperatur och gett mediciner. Inte undra på att hon blir trött, stackaren.

Hon rosslar en massa och sover mycket, men orkade ändå le lite när pappa gjorde roliga miner och har inte riktigt lika många sladdar och slangar fast i sig.

Ninja får handen värmd inför provtagning i fingret

Hon får äta från flaska

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar