måndag 8 juli 2013

Hur klarar man sig som ensamstående?

Jag har verkligen börjat uppskatta hur skönt det är att vara två föräldrar. Jag är full av beundran för de som är ensamma med barn. För trots att det är underbart att ha barn så är det inte alltid lika kul att vara förälder och ibland behöver man få en paus.

Jag märker det redan när jag är bortrest med Ninja utan min sambo, eller när han är borta en längre tid. För fast det bara handlar om någon dag och det är klart det fungerar, så är det en enorm skillnad. Man har så mycket mera möjligheter när man är två. Jag känner redan nu att jag inte riktigt har tillräckligt med tid att göra allt jag skulle vilja göra och då har jag ändå min sambo till hjälp.

Ninja är världens härligaste unge och jag tror, trots att jag inte har någon erfarenhet av andra bebisar, att hon är relativt lättskött. Men jag skulle ändå bli galen ifall jag skulle vara tvungen att vara ensam med henne konstant. För jag vill så mycket hela tiden. Och jag tycker om den känslan, men samtidigt är det frustrerande, eftersom jag inte hinner med allt.

Så ja, jag har en nyfunnen respekt för alla ensamstående föräldrar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar