söndag 11 augusti 2013

Studieplaner

Snart är min föräldraledighet slut. Den tar slut precis när studierna börjar igen. Så jag har suttit och planerat mitt (och sambons) liv ett år framöver. Jag kommer att vara officiellt vårdledig men kommer att studera på halvtid på hösten. Sedan blir det heltidsstudier på våren, men eftersom sambon då också "bara" kommer att studera fungerar det förhoppningsvis ändå fast vi har Ninja hemma.

Jag kommer inte att bli kandidat ännu nästa läsår eftersom vissa kurser jag behöver går sådana tider att jag inte kan ta dem, men eftersom jag ändå bestämt mig för att bli magister i folkloristik spelar det inte någon roll. Blir kandidat och magister nästan samtidigt sedan bara.

Jag ser fram emot att studera igen, tycker till och med att det är intressant att sitta och läsa om folkloristiska forskningsmetoder här hemma. Har faktiskt saknat folkloristiken, förstår inte hur jag någonsin tänkte att jag skulle byta. Men ja, jag har alltid lidit lite av det att jag är intresserad av för många saker.

Har också passat på att "semestra" några dagar och lider för tillfället av sömnbrist på grund av att Ninjan väckt mig lite väl många gånger senaste veckan. Så nu ska jag fara ut och springa och hoppas på att det hjälper mot tröttheten.

Ninja på stranden

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar