söndag 29 september 2013

Bloggtankar

Jag uppdaterar inte så ofta som jag skulle vilja. Av någon anledning blir det mycket svårare för mig att skriva något ju längre tid det går mellan inläggen, för sedan känns det som att jag måste skriva något extra smart för att gottgöra för att jag inte skrivit på länge och så får jag prestationsångest och kan inte skriva någonting alls.

Jag har funderat lite över vad jag egentligen vill med den här bloggen. För till att börja med var den ett sätt att få utlopp för mina tankar kring att vara nybliven förälder och att bearbeta Ninjas hjärtfel och uppkommande operation. Men nu är jag inte längre särskilt nybliven mamma och operationen och allt som hade med den att göra är förbi och Ninjas hjärtfel påverkar inte längre min vardag.

Så jag får se i vilken riktning det går. Jag vet i alla fall att jag vill fortsätta blogga, gärna mer än vad jag gjort den här månaden. För det här med skrivandet är lite som en god cirkel för mig, ju mer jag skriver desto mer inspirerad blir jag att skriva. Och fast jag skriver dagbok och brev och förstås skolarbeten så är bloggen en helt annan form av skrivande som jag trivs väldigt bra med och skrivande är viktigt för mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar