onsdag 4 december 2013

Årets mest lyssnade låt

Många bloggare skriver julkalendrar nu med teman för varje dag. Jag kommer inte att göra något sådant (och är väl kanske lite sent ute oavsett), men dagens inlägg hos Hippiemamman handlade om året mest lyssnade låt och fick mig att fundera vilken låt jag lyssnat mest på i år. Om man inte räknar med Ninjas favoriter Babblarna, Första låten och Stompalång Tut Pling Sång, som antagligen skulle vinna överlägset, så är det enligt min Jaangle:

Walk off the Earth - Somebody that I used to know

Och trots att jag lyssnar på största delen av min musik från min mp3-spelare kan det mycket väl stämma. Ninja tyckte nämligen mycket om den de första månaderna av sitt liv. Vi lyssnade också mycket på Eurovisionsvinnaren, Danmarks Emmelie De Forest - Only Tearsdrops förra våren och så har vi haft en period som vi lyssnade på Blown away-versionen av Rion Paige i X-factor.

Jag kan tyvärr konstatera att det varit ett ganska dåligt musikår för min del. Har knappt lyssnat på musik alls och inte upptäckt något nytt band som skulle ha fått mig riktigt hänförd. Men sådant går i perioder för mig, så förhoppningsvis är nästa år bättre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar