lördag 31 maj 2014

Oinspirerat random inlägg

Jag är konstigt oinspirerad när det kommer till skrivandet av någon anledning. Kan bero på att jag är i en läsperiod och mest bara sitter och läser böcker, eller på att min sambo varit så gott som invalidiserad de senaste dagarna på grund av tandborttagning (vilket alltså betyder att jag varit med Ninja mer eller mindre konstant).

Jag finner det skrämmande att så många efter EU-valet planerar sina flyktvägar ut ur Europa eller skriver om hur de är beredda att stanna och slåss för sin rätt att vara här. Det är människor som har "fel" hudfärg, efternamn eller religion. Eller det är ju inte det att de funderar över vart de ska kunna fly som skrämmer mig, utan det faktum att de känner att de måste börja planera. Vi är inte där än, och jag hoppas att det aldrig går så långt, men faktum är att rasismen normaliseras mer och mer och deras reaktion är lätt att förstå.

Det blir nog inget vettigt sammanhängande blogginlägg av det här, men kanske det kan fungera som igångsättning för min inspiration i alla fall. Det bli så mycket svårare att skriva alltid då det gått lång tid emellan av någon orsak.

Just det ja, jag klippte av mig håret (eller min kompis gjorde det, men ja, man skriver väl så...). Ska lägga upp bild bara jag hinner ta en.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar